Меню Закрити

Кабінет Міністрів України вніс зміни до своєї постанови від 14 липня 2021 р. № 725 «Про затвердження Положення про систему безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників»

Постановою від 29 вересня 2023 р. № 1036 Кабінет Міністрів України вніс суттєві зміни до своєї постанови від 14 липня 2021 р. № 725 «Про затвердження Положення про систему безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників», яким розширив сферу дії цього нормативного акту. Положення, затверджене цією постановою, з 1 січня 2024 року буде застосовуватися до фахівців (фахових молодших бакалаврів, молодших бакалаврів, бакалаврів) з фармацевтичною освітою, професіоналів та фахівців у галузі охорони здоров’я у закладах охорони здоров’я, професіоналів з вищою немедичною освітою, які працюють в системі охорони здоров’я.
Передбачені й інші нововведення, з якими можна ознайомитись за посиланням: Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 липня 2021 р. № 725 | Кабінет Міністрів України (kmu.gov.ua)

JExcel Display Excel File from WordPress Media Library Example